Ενημέρωση


«ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΟΕΒΕΑ 2018» Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

Μετά τις εκλογές που διεξήχθησαν στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Αθήνας, την Τετάρτη 09/05/2018, το σωματείο μας θα εκπροσωπείται από τρία μέλη του Δ.Σ. της ΕΕΕΣΑ.

Ο κος Ιωάννης Δαβερώνης, ο κος Χρήστος Γκόνος και ο κος Παύλος Δημέλης, εξελέγησαν στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Αθήνας και με την αγωνιστικότητα που τους διακρίνει, είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσουν το έργο που έχουν ξεκινήσει.

Θερμά συγχαρητήρια!!!

 
 Στις φωτο από αριστερά, ο κος Ιωάννης Δαβερώνης, o  κος Χρήστος Γκόνος  και ο κος Παύλος Δημέλης.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ_ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΕΕΣΑ - ΠΑΝΤΖΑΣ Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

Συνάντηση είχε την Τρίτη 05/06/2018 το σωματείο μας με τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο κο ΣΠΥΡΟ ΠΑΝΤΖΑ .
Θέμα συζήτησης ήταν η σχέση των επαγγελματιών μαζικής εστίασης με την περιφέρεια ΑΤΤΙΚΗΣ.
Όπως γνωρίζουμε στην περιφέρεια ΑΤΤΙΚΗΣ ανήκουν οι υγειονομικές υπηρεσίες που έχουν άμεση σχέση με τα καταστήματά μας. Ο κύριος ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΤΖΑΣ επεσήμανε ότι σε κάθε περίπτωση βρίσκεται δίπλα στο σωματείο μας, αλλά και σε κάθε επαγγελματία ξεχωριστά, έτσι ώστε να μπορούν να δοθούν λύσεις σε διαφορά προβλήματα.

Το σωματείο μας στα πλαίσια ενημερώσεων θα συνεχίσει τις συναντήσεις με διάφορους φορείς.


Στη φωτο από αριστερά, ο Γενικός Γραμματέας κος Χρήστος Γκόνος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής  κος Σπύρος Πάντζας και ο Πρόεδρος κος Ιωάννης Δαβερώνης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

Έπειτα από πολλά χρόνια την Πέμπτη 24/05/18, πραγματοποιήθηκε μια επιτυχημένη μονοήμερη κρουαζιέρα, με την υπογραφή της εταιρίας «PLATINUM CRUISES» με τα πολυτελή κρουαζιερόπλοιά της, στα πανέμορφα νησιά του Σαρωνικού Ύδρα, Πόρο και Αίγινα!

Τα μέλη μας, κατά την επίσκεψή τους στα τρία ιστορικά & κοσμοπολίτικα νησιά, είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης, τον ήλιο & τα γαλανά νερά του Σαρωνικού! Γεύτηκαν την ελληνική μεσογειακή κουζίνα του πλοίου και διασκέδασαν κάτω από τους ήχους… ζωντανής ορχήστρας, χορευτών & φολκλορικού show!

Το σωματείο μας στο μέλλον θα πραγματοποιήσει και άλλες παρόμοιες εκδρομές, έτσι ώστε τα μέλη μας να έχουν τη δυνατότητα να διασκεδάζουν και να ξεφεύγουν από τους ρυθμούς της καθημερινής ρουτίνας των επαγγελματικών υποχρεώσεων!

  


Στη φωτο από αριστερά, ο Πρόεδρος κος ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΒΕΡΩΝΗΣ, ο κος ΜΑΡΙΟΣ ΔΙΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, ο κος ΠΑΥΛΟΣ ΔΗΜΕΛΗΣ, ο κος ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΝΟΣ και ο κος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ. 
Μαζική συμμετοχή εστιατόρων και γενικότερα επαγγελματιών του κλάδου εστίασης, σε παλαιότερη κινητοποίηση για το ασφαλιστικό. Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ: Συνάντηση Προέδρου & Γ. Γραμματέα ΕΕΕΣΑ,με Πρόεδρο Επιτροπής Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος – Εστίασης Αναψυχής Εκτύπωση Ηλεκτρονική Διεύθυνση

Στις 13/02/2018, ημέρα Τρίτη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου κου Ιωάννη Δαβερώνη και του Γεν. Γραμματέα κου Χρήστου Γκόνου της Ένωσης, με τον κο Κουτούζη, πρόεδρο της Επιτροπής Καταστημάτων

Υγειονομικού Ενδιαφέροντος – Εστίασης Αναψυχής, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, αλλά διαπιστώθηκε πως η επιτροπή δεν είναι ακόμη έτοιμη, καθώς ο πρόεδρος με τον αντιπρόεδρο κο Γαλακτόπουλο, δεν έχουν συναντηθεί ακόμη.

Οπότε το Σωματείο μας, παραμένει σε αναμονή μιας εκ νέου συνάντησης, με σκοπό να ενημερώσουμε για τα προβλήματα που έχει ο κλάδος της εστίασης και να προτείνουμε λύσεις, σε συνεργασία με την επιτροπή.

    1 2 3 4 5 6 7    


Αποτελέσματα 1 - 9 από 56
H Εφημερίδα Μας