Ακολουθήστε μας στα social media

Follow Us:
Back to top

Ένωση Εστιατορίων & Συναφών Αττικής

  /  Blog   /  ΑΠ221_ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΑΠ221_ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

Στη φωτο από αριστερά ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής (Σ.Ε.Φ.Α.) κ. Γιάννης Βαφειαδάκης, ο κ. Νίκος Παναγιωτάκης μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α., ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Α και Αντιδήμαρχος Αιγάλεω κ. Ηλίας Μάνδρος, ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Νίκος Γράντζελος, ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας και ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Ε.Σ.Α κ. Ιωάννης Δαβερώνης.

Στη φωτο από αριστερά ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής (Σ.Ε.Φ.Α.) κ. Γιάννης Βαφειαδάκης, ο κ. Νίκος Παναγιωτάκης μέλος του Δ.Σ. του Ε.Ε.Α., ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Α και Αντιδήμαρχος Αιγάλεω κ. Ηλίας Μάνδρος, ο Αντιπρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Νίκος Γρέντζελος, ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Γιάννης Γκίκας και ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Ε.Σ.Α κ. Ιωάννης Δαβερώνης.

 

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 ο Δήμος Αιγάλεω πραγματοποίησε σε συνεργασία με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε.Α.) και την Ένωση Επαγγελματιών και Εμπόρων Αιγάλεω «Λευκή Νύχτα 2022»!

Το παρόν έδωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Εστιατορίων & Συναφών Αττικής (Ε.Ε.Ε.Σ.Α) κ. Ιωάννης Δαβερώνης, στηρίζοντας τα καταστήματα εστίασης της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αιγάλεω, συγχαίροντας για την πολύ μεγάλη επιτυχία της δράσης τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Γκίκα, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Αθηνών (Ο.Ε.Β.Ε.Α) και Αντιδήμαρχο Αιγάλεω κ. Ηλία Μάνδρο και τον Αντιδήμαρχο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α) κ. Νίκο Γρέντζελο ως συν διοργανωτή.