Ακολουθήστε μας στα social media

Follow Us:
Back to top

Ένωση Εστιατορίων & Συναφών Αττικής

  /  Blog   /  ΑΠ242_ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Ε.Ε.Ε.Σ.Α PASTA PARTY 39ου ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

ΑΠ242_ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Ε.Ε.Ε.Σ.Α PASTA PARTY 39ου ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, μια βραδιά αφιερωμένη στον Μαραθώνιο, που διοργάνωσε ο Δήμος Μαραθώνος ως γενέτειρα πόλη του μεγαλύτερου αθλητικού, πολιτιστικού και τουριστικού γεγονότος της χώρας, στο πλαίσιο του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου στο Μουσείο Μαραθωνίου Δρόμου.
Η εκδήλωση περιλάμβανε τιμητικές παρουσιάσεις με πρωταγωνιστές του Ολυμπισμού, και ολοκληρώθηκε με το παραδοσιακό για τους Μαραθωνοδρόμους PASTA PARTY με την υποστήριξη της Ένωσης Εστιατορίων & Συναφών Αττικής (Ε.Ε.Ε.Σ.Α), την γαστρονομική επιμέλεια της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Chef’s Club of Greece) και του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων «ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ».

Στη φωτο από αριστερά, ο Πρόεδρος των Chef κ. Πρωτοψάλτης σερβίρει τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Ε.Ε.Ε.Σ.Α. τις γευστικές δημιουργίες που ετοίμασαν για τους Μαραθωνοδρόμους.

 

Στη φωτο από αριστερά, ο Αντιπρόεδρος της Ε.Ε.Ε.Σ.Α. κ. Δημέλης, ο Πρόεδρος των Chef κ. Πρωτοψάλτης, ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Ε.Σ.Α. κ. Δαβερώνης και ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Β.Ε.Α. κ. Μάνδρος.