Ακολουθήστε μας στα social media

Follow Us:
Back to top

Ένωση Εστιατορίων & Συναφών Αττικής

  /  Blog   /  ΑΠ255_ΒΡΑΒΕΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Α

ΑΠ255_ΒΡΑΒΕΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Α

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εστιατορίων & Συναφών Αττικής (Ε.Ε.Ε.Σ.Α) είχαν την τιμή και την χαρά, να παρευρεθούν στην λαμπρή εκδήλωση  – που έχει γίνει πλέον θεσμός – του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ε.Ε.Α), στην 6η απονομή των βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν μικρομεσαίες επιχειρήσεις που κατάφεραν σε δυσμενείς συνθήκες, όχι απλά να επιβιώσουν, αλλά να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν, ενισχύοντας τις προοπτικές ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου κατά την ομιλία του τόνισε, την ανάγκη εφαρμογής μίας νέας στρατηγικής για τη Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα, προκειμένου οι ΜμΕ να μπορέσουν να αντέξουν στις σημερινές πιέσεις, να μπουν έγκαιρα στο «τρένο» της ψηφιακής και πράσινης μετάβασης, να αποκτήσουν πρόσβαση σε ρευστότητα και σε κεφάλαια.

Στην Κατηγορία βράβευσης «Επιχειρηματική Ανθεκτικότητα», τιμήθηκε ο Κλάδος της εστίασης, καθώς απένειμαν βραβείο στο «Φαγοποτείον Μπαϊρακτάρης» που εδώ και έξι γενιές η επιχείρηση της οικογένειας Μπαϊρακτάρη, άντεξε στο χρόνο και διατήρησε την αυθεντική προσφορά της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας, με πιάτα φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά, σε χαμηλές τιμές και φιλικό περιβάλλον.

 

Στη φωτο από αριστερά ο κ. Κωλέτσης μέλος του Δ.Σ. με τον Γ. Γραμματέα του Σωματείου κ. Γκόνο.

 

Στη φωτο από αριστερά ο κ. Κωλέτσης μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ε.Ε.Σ.Α., ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α κ. Χατζηθεοδοσίου και ο Γ. Γραμματέας της Ε.Ε.Ε.Σ.Α. κ. Γκόνος.

 

Στη φωτο από αριστερά ο Γ. Γραμματέας της Ε.Ε.Ε.Σ.Α. κ. Γκόνος με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ και της ΠΟΕΣΕ κ. Καββαθά.